El Festival de Pedralbes ha donat a conèixer tots els artistes i bandes que formaran part de la desena edició del festival. Entre els noms trobem Patti Smith, Madness, The Beach Boys, Tom Jones, George Benson, Kool & The Gang, Ben Harper & The Innocent Criminals, Diana Krall, Nile Rodgers & Chic, James Blunt, Simply Red, Il Divo, Agnes Obel, Pablo Alborán, Jessie J, Jethro Trull, A-ha, Crowded House, Paul Anka, Alan Parsons Live Project, Jorge Drexler, Raphael, Andrés Calamaro, LP, Diego el Cigala, Rosario, Juanes, Loquillo, Yann Tiersen, Gilberto Gil & Family i Crystal Fighters. La representació catalana serà amb Blaumut i amb l’únic concert d’Els Amics de les Arts en tot el 2022.

La desena edició tindrà lloc del 7 de juny al 24 de juliol. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a les 10 del matí al web del festival.

- Publicitat -