Un any més la BBC presenta les seves apostes musicals, que creuen que seran tendència durant el següent any, un total de 16, de les quals només una serà la vencedora.

Alma, Billie Eilish, IAMDDB, Jade Bird, Khalid, Lewis Capaldi, Not3s, Nilufer Yanya, Pale Waves, Rex Orange County, Sigrid, Sam Fender, Superorganism, Tom Walker, Yaeji i Yxng Bane són els noms a tenir en compte, que han estat seleccionats per un jurat format per 170 professionals del sector, entre els quals trobem Stormzy, Ellie Goulding, Olly Alexander o Michael Kiwanuka.

De les 16 propostes, trobem ja un vencedor, Khalid, amb unes xifres de reproducció extraordinàries a través de Spotify i amb ja presència a les llistes d’èxits, per exemple al costat de Marshmello al tema Silence. També és conegut per haver estat teloner de la gira de Lorde, que va passar per Catalunya fa algunes setmanes.

- Publicitat -

El mes de gener es donaran a conèixer els 5 finalistes i el dia 12 sabrem qui ha estat el guanyador.

Anteriorment els premis han reconegut noms molt populars com Adele o Sam Smith, però també van deixar sense el primer lloc a Lady Gaga o Rag’n’Bone Man. De fet l’any passat el vencedor va ser Ray BLK, que no es pot dir que hagi estat un dels noms del 2017.

A través de Youtube es poden escoltar les propostes a través d’una llista de reproducció creada per l’ocasió.