Els BBC Sound of ja tenen guanyadors pel 2024. Són The Last Dinner Party, un grup de Londres, que segons la BBC marcarà musicalment l’any i que seran tota una revelació musical.

La formació ha superat a noms com Peggy Gou, Kenya Grace, Tyla o Sekou.

La BBC Sound va predir en el futur que noms com Adele o Sam Smith acabarien triomfant, com finalment s’ha vist. No sempre cal acabar en primer lloc per arribar a la fama. Artistes com James Blake o Frank Ocean no van guanyar però han acabat triomfant.

- Publicitat -

The Last Dinner Party es van estrenar la primavera passada amb ‘Nothing Matters’ que fins al moment és la seva cançó més popular. Coincidint amb l’anunci del seu premi BBC Sound, acaben d’estrenar ‘Caesar on a TV Screen’ on parlen de l’èxit, concretament del reconeixement i admiració cap als altres.