Foto: Marc Clapés

La setmana ha començat molt bé amb el directe de la jove noruega Sigrid, que presentava el seu nou disc “How To Let Go”, editat a principis d’aquest mes de maig.

La cantant iniciaria el seu directe cap a dos quarts de nou, després de gaudir de Thomas Headon, un músic australià però que fa vida al Regne Unit. La seva mescla de indie pop-rock ha servit per començar a escalfar l’ambient abans de l’arribada de la cantant. Headon ens ha regalat un bon grapat de cançons pròpies, però també alguna versió que ha entusiasmat a un públic que tenia ganes de ballar.

Foto: Marc Clapés

Però com dèiem el plat fort era el de la guanyadora del BBC Sound of 2018: Sigrid. L’artista va debutar el 2017, però va ser a partir del següent any quan el seu nom va començar a agafar força arreu del continent. Les seves melodies enganxaven i sonaven a tot arreu. Èxits com ‘Don’t Kill My Vibe’, ‘Strangers’, ‘Don’t feel like crying‘ o ‘Mirror‘ es van fer un lloc als cors de molts europeus i algunes emissores de ràdio del nostre páis fins i tot arribaven a fer-les sonar.

- Publicitat -

Però en directe hem pogut comprovar com el seu talent és merescut. Tot i que ella ha al·lucinat des de bon inici del concert amb la reacció del públic (que se sabia les seves cançons de pe a pa), com amb l’ambient que hi havia a la sala. Moltes ganes de passar-s’ho bé, de descobrir com sonaven en directe les cançons del nou disc. Evidentment no hi han faltat ‘It gets dark’, ‘Burning bridges’ o la mencionada ‘Mirror’.

El concert ha tingut moments per ballar, altres per cantar a l’uníson, moments per emocionar-se amb l’artista al piano interpretant ‘Home to you‘, per fer pujar una persona del públic o per gaudir veient com no només nosaltres ens ho passàvem bé, ella somreia, flipava i s’alegrava del què estava vivint aquella nit.

Una nit que ningú volia que s’acabés, un dilluns amb aires de dissabte. Sense cap mena de dubte que començar la setmana amb Sigrid és una sort.