Sigrid és una de les sensacions de la temporada arreu d’Europa i ara anuncia una gira que la portarà davant de més de 12.000 seguidors en els concerts que ha programat per la primavera del 2022.

Una gira que passarà pel Regne Unit, Irlanda i Europa, amb parada a la Sala Razzmatazz de Barcelona el 30 de maig. Les entrades sortiran a la venda el 3 de setembre a LiveNation.es, tot i que el dia abans hi haurà prevenda pels usuaris registrats.

El 2017 va publicar el seu EP de debut “Don’t Kill My Vibe” i un any després va guanyar el BBC Sound a l’artista revelació del moment.

- Publicitat -

El 2019 va publicar el disc “Sucker Punch”, on trobàvem joies com ‘Strangers’, ‘Don’t feel like crying’ o ‘Don’t kill my vibe’.

Les últimes hores ha presentat el senzill ‘Burning Bridges’, que com ella mateixa explica està inspirada en un dels moments més durs que ha passat, quan veus clar que una relació s’ha acabar. El moment que veus que ja n’hi ha prou i necessites trencar.