“No puc estar més emocionada”. A través de les seves xarxes socials, Sigrid anunciava el passat dimecres el llançament del seu segon disc. Aquest projecte el podrem gaudir a partir del sis de maig, quan surt a la llum.

És el primer disc que treu des de “Sucker Punch” el 2019. En aquest nou treball de dotze cançons, podrem veure un procés de reflexió de la cantant sobre la seva vida a Noruega i fora d’aquest país, dues situacions molt diferents per a ella.

De moment, ja es poden escoltar tres de les cançons de l’àlbum de la cantant noruega: “Burning Bridges“, “Mirror” i “It Gets Dark“. Aquestes van sortir el passat nou de març i ja compten amb milions de reproduccions a Spotify.

- Publicitat -

Sigrid oferirà un concert a Barcelona el 30 de maig. Aquest es durà a terme a la sala Razzmatazz i les entrades ja es troben a la venta a LiveNation.es.