The Rolling Stones han anunciat avui la seva nova gira de tardor, en què actuaran en estadis de tot Europa durant els mesos de setembre i octubre. ‘STONES – NO FILTER’ és el nom que dóna títol a aquesta gira en la qual veurem a Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood de tornada a la carretera, actuant per a audiències massives.

Podrem veure en directe ‘STONES – NO FILTER’ el proper 27 de setembre de 2017 a l’Estadi Olímpic de Barcelona. Les entrades es podran adquirir únicament en línia a partir de les 10: 00h del dimarts 16 de maig, a través d’ doctormusic.com i ticketmaster.es . Seran entrades nominals, i cada usuari podrà adquirir un màxim de 8 entrades que han de figurar a nom d’un dels assistents al concert. El preu de les mateixes oscil·larà entre els 86 i els 290 euros (despeses de distribució no incloses).

Com és habitual, en les seves gires europees, The Rolling Stones oferiran als seus fans un repertori ple de clàssics com ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash ‘,’ Tumbling Diu ‘o’ Brown Sugar ‘però a més cada nit, inclouran un parell de temes sorpresa escollits a l’atzar d’entre el seu gran repertori de cançons. Per als concerts de STONES – NO FILTER desvetllaran un nou disseny de producció i una escenografia espectacular. Aquest concert està produït per Concerts West i Doctor Music.

- Publicitat -