Arriben la darrera tanda de novetats discogràfiques més destacades de l’any, ja que en posteriors setmanes, tan sols s’editarà el nou disc de Drake, More life, el dia 16 i ben poca cosa més, tret d’algun recopilatori o algun disc de nadales.

Aquesta setmana són els mítics Rolling Stones qui tornen amb nou disc, també John Legend o el britànic Pete Doherty, que ens presenta la seva nova aventura en solitari. The Last Shadow Puppets, presenten EP de versions i també trobem nou material de l’italià Tiziano Ferro.
The Rolling Stones – Blue & Lonesome – Spotify
John Legend – Darkness and light – Spotify
Pete Doherty – Hamburg demonstrations – Spotify
The Last Shadow Puppets – The dream synopsis – Spotify
Jean-Michel Jarre – Oxygene 3 – Spotify
Måns Zelmerlöw – Chamaleon – Spotify
Tiziano Ferro – Il mestiere della vita – Spotify
De tu a tu – Moments – Spotify
- Publicitat -