Aquesta setmana ens porta el disc “XXV” de Robbie Williams, on dóna un sentit homenatge als seus 25 anys de carrera amb alguns dels seus grans números 1, vistos des del prisma d’una orquestra, que li donen un nou aire als seus clàssics.

El vuitè disc d’estudi de John Legend porta per nom “Legend”, tota una declaració d’intencions.

Camilo és un dels artistes de moda de la música llatina, en aquesta ocasió presenta “De adentro pa afuera”, on s’ajunta de músics com Alejandro Sanz, Camila Cabello, Myke Towers, Nicki Nicole o la seva parella Evaluna Montaner.

- Publicitat -

Ozzy Osbourne presenta “Patient number 9”, un nou treball format per 10 temes, on s’inclou la col·laboració d’Eric Clapton i Jeff Beck.

Rosalía edita la versió deluxe de “Motomami” amb cançons inèdites,

La setmana també ens deixa nous discs de KT Tunstall, Manic Street Preachers, Julian Lennon, The Amazons o un directe de Kiss.

La setmana ens deixa un bon grapat de novetats musicals que podeu escoltar a la nostra llista de Spotify: Alizzz, Phoenix, Miki Núñez, Lewis Capaldi, Clean Bandit, Meghan Trainor, The Hunna, Jake Bugg, The Script o Nickelback entre altres.