Robbie Williams ha venut més de 15.000 entrades en 30 minuts, pel concert que ha d’oferir a Barcelona el proper 24 de març. Davant el gran volum de venda de localitats el músic britànic ha afegit una segona i definitiva data pel 25 de març.

Les entrades es poden adquirir a entradas.com o Doctor Music. El preu és de 50, 70, 80, 110 i 128 Euros per a les entrades de seient reservat a la grada i de 80 i 128 Euros per a les entrades de pista (despeses de distribució no incloses). Es poden adquirir un màxim de 6 entrades per compra.

El britànic repassarà els 25 anys de carrera musical, on figuren temes emblemàtics com ‘Angels’, ‘Feel’, ‘Let me entertain you’, ‘She’s the one’ o ‘Rock DJ’.

- Publicitat -

Fa pocs dies va publicar el seu disc “XXV” on es reinterpreten les seves cançons més conegudes, fet que el va situar número 1 a un bon grapat de països.