Robbie Williams ha fet història aquesta setmana al Regne Unit aconseguint el seu catorzè número 1, gràcies a la seva col·lecció de grans èxits “XXV“, fet que li ha proporcionat convertir-se com a l’artista en solitari que més vegades ha situat un disc seu al primer lloc. Amb aquesta marca, supera Elvis Presley que amb 13 és segon. Madonna i Bruce Springsteen situen 12 dels seus àlbums al primer lloc.

Ara mateix, només els Beatles acumulen més àlbums al número 1 amb un total de 15. Això sí, si sumem els discs de Paul McCartney en solitari, més l’etapa dels Beatles i Wings, sumen un total de 23 àlbums al primer lloc, mentre que Robbie Williams en sumaria 5 més amb la seva etapa amb Take That.

Parlant sobre el seu èxit, Robbie diu: “Gràcies a tots els que han donat suport a l’àlbum: tots els que l’han comprat, l’han reproduït, l’han baixat i l’han revisat. Estic molt content que hagi anat al número 1 i, tot i que em sembla estrany rebre un premi durant aquests temps tristos, volia donar-vos les gràcies a tots pel vostre suport i dedicar-ho als fans. Ho agraeixo molt, moltes gràcies.”

- Publicitat -