Ens anem apropant a l’època de les festes nadalenques i cada vegada es presenten més treballs, algunes reedicions, edicions deluxe, alguns directes…

Aquesta setmana Robbie Williams celebra els 25 anys de “Life thru a Lens” amb una edició especial. No és l’única que es publica, ja que també arriba la celebració dels 50 anys de “Sail on sailor” de The Beach Boys. “The Christmas album” és el disc d’Andrea Corr, mentre que l’italià Nek edita “5030” on celebra 30 anys de carrera. Neil Young per la seva part celebra 50 anys de “Harvest”. Aitana publica la banda sonora de “La última (Banda sonora original)” i La Pegatina ens presenta el seu EP en català “La meva gent”. Olly Murs reapareix després d’alguns anys amb “Marry Me”. A casa nostra tenim també El disc de la Marató, el de Sílvia Comes, Esther o de Feliu Ventura.
- Publicitat -

Entre les novetats musicals de la setmana trobem força nadales, de miquel, Oxigen, Ginestà i Núria López, estrenes de Mariona Escoda, Socunbohemio, Lewis Capaldi, Bad Gyal amb Quevedo, Joan Blau, Joanlupi, PNAU amb Troye Sivan, Oriol Cors, Gerard Aledo, Gigi Ros, Laia Indika i molts més.

Totes elles les podreu recuperar a la nostra llista de Spotify.