El disc número 13 de Pet Shop Boys està format per 12 peces, que agradaran als seguidors del grup, i que conviden a ballar sense parar. L’han clavat amb el nom, Super.

Spotify

The White Album, s’edita a través de la mateixa companyia de la banda, Crush Management. 10 cançons per aquest desè disc. Serà un disc 10? Que cadascú ho jutgi.

- Publicitat -

Spotify

Lukas Graham és una de les bandes que més s’escolten darrerament, gràcies a 7 Years, una balada que ha conquistat a moltes persones i que s’haurà de veure si aconseguiran superar aquest primer tema, o si al disc podran continuar triomfant o seran un grup de one hit wonder.

Spotify

Hem hagut d’esperar 8 anys per escoltar el segon disc de The Last Shadow Puppets, però ja el tenim aquí. Everything you’ve come to expect, és el títol d’aquest treball, on Alex Turner i Miles Kane, ens presenten una col·lecció de 12 cançons.

Spotify

Mogwai han presentat la banda sonora del documental, Atomic: Living in dread and promise. I ho han fet amb 10 cançons.

Spotify

Hola a todo el mundo, editen una col·lecció de 10 cançons, sota el nom de Away, on presenten un disc molt brillant i directe.

Spotify

Alguns mitjans apunten que serà un dels discs de l’any. Avui ja podem gaudir de The wilderness, el nou disc de Explosions in the sky, format per 9 temes.

Spotify

El novè treball de Quimi Portet s’anomena Ós bipolar, inclou fins a 16 peces, i el nom no té relació ni amb la zoologia ni amb la psiquiatria.
Inclou col·laboracions de Núria Graham, Joan Miquel Oliver o Manolo Garcia.

Spotify

Mark Knopfler s’encarrega de posar música a la banda sonora d’Altamira, pel·lícula que arriba el mateix dia. Per comprar-la en format físic, haurem d’esperar fins al 22 d’abril.

Spotify