Pet Shop Boys tornen a la càrrega amb “Nonetheless” un nou treball que arribarà el 26 d’abril. Del disc ha en podem escoltar tres noves cançons: Loneliness, Party In The Blitz i Through You (tot i que les dues últimes no apareixen al llistat de temes, podrien ser cares B). El disc compta amb la producció de James Ford.

El duet explica que volien que el disc fos una celebració de les emocions úniques i diverses que ens fan ser humans. Des de les cançons més orientades al ball fins a les balades més introspectives.

Seran 10 cançons per explicar on es troben musicalment en aquests moments, amb un punt de reflexió i es mostren entusiasmats d’haver treballat amb James Ford, que ha aportat nous elements a la seva música.

- Publicitat -

Tracklist de Nonetheless

Loneliness
Feel
Why am I dancing?
New London boy
Dancing star
A new bohemia
The schlager hit parade
The secret of happiness
Bullet for Narcissus
Love is the law