Pet Shop Boys han anunciat la publicació d’un nou disc, anomenat Super, pel dia 1 d’abril. L’anunci arriba, després d’una campanya publicitària que va aparèixer pel carrer i amb una web, que es preguntaven, Què era Super?.

El disc l’ha produït un cop més Stuart Price, i el primer senzill, The Pop Kids, ha estat definit pel seu segell, com un himne clàssic de Pet Shop Boys. De totes maneres, la primera cançó que podem escoltar és Inner Sanctum.

El duet, portarà la seva música electrònica al Royal Opera House de Londres amb Inner Sanctum, del 20 al 23 de juliol. Seran els únics concerts que la banda farà durant aquest any al Regne Unit.

- Publicitat -

Tracklist

Happiness
The Pop Kids
Twenty-something
Groovy
The dictator decides
Pazzo!
Inner sanctum
Undertow
Sad robot world
Say it to me
Burn
Into thin air