El 21 d’abril arribarà el disc de debut dels osonencs, Bonobos, Animalànima. I avui n’han estrenat el senzill de presentació, Barcelona, un homenatge a un dels paisatges que els ha donat motius per ser qui són, per enamorar-los de la vida i celebrar-ho a cada cantonada.

La banda mostra el que ha batejat com una patxanga carinyosa entre el funk, el reggae i el pop. El disc es podrà descarregar gratuïtament a través del seu web.
Bonobos van donar-se a conèixer amb l’EP From Centelles to the World i sobretot amb el tema Viu-la, que la vida viu en l’ara, que per cert van interpretar-nos en directe al nostre programa de ràdio.
L’inici de la gira de presentació d’Animalànima serà el dimecres 30 d’abril a la sala Pasternak de Vic, i uns dies més tard, el divendres 2 de maig, actuaran a Sant Joan de les Abadesses en la primera edició del festival Clownia.

- Publicitat -