All this Bad Blood, és una reedició del primer disc de Bastille, Bad Blood.

Els temes extres, estan inclosos en un segon CD, dividit en dues parts, un amb temes nous i altres d’antics que el grup encara no havia editat mai en disc, i la segona part, formada per mixtapes i un parell de temes gravats per l’ocasió.

Com a senzill, s’ha triat Of the night, un mash-up, dels temes Rhythm is a dancer de Snap! i del Rhythm of the night de Corona.

- Publicitat -

BZ20 és el disc per celebrar els 20 anys de la banda Boyzone, altre cop amb Ronan Keating. 20 anys de carrera, 4 números 1 i més de 25 milions de còpies venudes.

Una col·lecció de 11 noves cançons, presentades per Love will save the day.

Billie Joe Armstrong dels Green Day i la cantant Norah Jones, s’han unit, per fer un disc de versions, del conegut grup Everly Brothers.

Foreverly, és el recull, on trobaràs aquestes composicions, extretes del disc editat als anys cinquanta, Songs our daddy taught us.

Dido, recopila en un disc, tots els seus grans èxits, des de Here with me, passant per la col·laboració amb Eminem, Stan, White Flag, o temes més recents com Don’t believe in love o End of the night.

S’inclou la inèdita NYC.

One Direction, són una de les bandes de més èxit en tot el món, i prova d’això, els seus concerts exhaureixen les localitats en pocs dies.

Ara, editen el seu tercer disc, Midnight memories, amb temes com Best song ever o Story of my life, que ja sonen des de fa dies a les emissores del país.

Olly Murs, pot estar content, ja que el seu disc, Right place right time, ha tingut una gran acceptació entre el públic. Tant, que ara se’n fa una edició especial, amb 7 temes extra, un dels quals, Hand on heart, el senzill de presentació.

S’inclou versions noves de temes com Dear darling i una versió d’una cançó de nadal.

Un dels components de Take That, Gary Barlow, prova en solitari i edita, Since I saw you last, on hi col·labora en una de les cançons, el mateix Elton John.

És el primer disc en solitari, al marge de Take That, després de 14 anys.

El disc es presenta amb Let me go.