“No tenim ganes de marxar” és el nou senzill de Land of Coconuts amb el qual la banda transita pel dol produït per una pèrdua sobtada i molt dolorosa. La cançó, una autèntica catarsi per al grup, transmet positivitat i ganes de viure a través d’un nou so, més ballable i amb bases electròniques.

“No tenim ganes de marxar” forma part del procés de dol que Land of Coconuts ha viscut per la pèrdua sobtada d’una persona molt estimada. La cançó mostra els valors d’aquesta persona i parla del recolzament mutu de totes aquelles que l’havíem estimat. El seu esperit transmet, per una banda, tristor i nostalgia, però per l’altra la il·lusió de viure, la positivitat i la capacitat de fer grup i cohesionar les persones que l’envoltaven que irradiava aquesta persona. “No tenim ganes de marxar” transforma la pèrdua i el dol en un cant positiu a través de l’enaltiment de l’amistat en la festa de la vida de la qual “no tenim ganes de marxar”.

Amb “No tenim ganes de marxar”, Land Of Coconuts trenca amb el seu estil original. Abandona la presència de les guitarres com a element idiomàtic principal i s’endinsa en un so principalment electrònic. Aquest procés de transformació l’ha abordat al costat del guitarrista i productor Enric Peinado, amb el qual la banda ha col·laborat en els seus darrers dos discos, cadascun dels quals ha suposat un aprofundiment i una evolució del seu so. “No tenim ganes de marxar”, doncs, mostra un estadi més d’aquesta evolució que marcarà el nou treball d’estudi del grup, previst per 2025.

- Publicitat -

“No tenim ganes de marxar” ve acompanyat d’un videoclip realitzat per Joel Cànovas i Adam Yadlovskyi. El curt presenta al grup en els moments previs d’una festa, en els quals els components de la banda es van trobant i acabaran rodejats d’amistats per a celebrar la vida.

Actualment Land of Coconuts està preparant el llançament del seu quart àlbum, del qual “No tenim ganes de marxar” és el primer llançament. El grup segueix explorant nous territoris que el porten, en aquest nou projecte, a sublimar el seu so característic basat en la contundència de les guitarres i reforçar el llenguatge electrònic que cada vegada ha anat agafant més pes dins de la banda. El nou treball suposa un cant a l’amistat i a una perspectiva optimista i vitalista davant dels fets de la vida. Dos elements fundacionals del grup i que segueixen marcant la seva manera d’entendre la música, l’amistat i la vida.