Persona, alter ego de Pau García Ruiz, compon, interpreta, produeix i grava tota la seva música en l’estudi que comparteix amb Oskar Okay (ex Kids From Mars).

La seva evolució musical es caracteritza per una constant experimentació, explorant gèneres que van des de l’indie fins a l’electrònica experimental. Fusiona l’orgànic amb l’electrònic, creant un so híbrid i distintiu.

‘La cançó dels nostres ulls’ es mou cap un indie/pop atmosfèric en català, adornat amb tocs més actuals com veus processades i detalls de producció poc conservadors, inspirat per grans artistes com, Alice Phoebe Low, Clairo, Mura Masa, inclús El petit de Cal Eril, Marialluïsa o Carlota Flâneur, segons explica PERSONA.

- Publicitat -

El 21 de Juny a les 21.00h actuarà amb banda a Girona, al marc del Dia de la Música a la Plaça dels Mercaders en format gratuït.