El quartet vilanoví avança ‘Vine i balla el country line!’, gravada, mesclada i produïda per Vidal Soler a El Colmado Records, és el segon senzill inclòs en el seu quart treball d’estudi, ‘El disc en castellà’ (RGB Suports, 2024). L’àlbum, amb 10 cançons noves, es publicarà el 31 de maig en format físic i a totes les plataformes digitals.

No us perdeu aquesta divertida història protagonitzada per una dona acabada de jubilar que enreda una amiga per submergir-se plegades en el fascinant món del ball en línia. ‘Vine i balla el country line!’ és un simpàtic homenatge a totes aquelles colles sèniors que s’apleguen als centres cívics d’arreu del país per compartir l’afició de la dansa country, els barrets de cowboy i les botes de pell.

La Copa Lotus demostra una vegada més la seva habilitat per saber crear sonoritats americanes i maridar-les amb la més pura tradició de cançó catalana. El quartet treu la seva bena més country amb aquest hit farcit de banjos, solos de guitarra i amb la sonoritat inconfusible del pedal steel guitar (interpretat per Miguel P. Kersley).

- Publicitat -