La Copa Lotus s’entesta a seguir fent allò en què creuen i que saben fer: parir cançons rodones. Ara tornen amb més maduresa que mai, amb un so atemporal però renovat i amb un compromís indestructible amb els riffs més elèctrics i el pop d’autor.

‘Banda local’ és el primer avançament del seu quart treball, ‘El disc en castellà’ (RGB Suports, 2024), un disc que publicaran el 31 de maig. El single és una reverència al noble art del rock’n’roll, amb una textura sonora que emana l’escalfor de les vàlvules de l’amplificador i que llueix amb orgull el metall dels instruments de vent que l’acompanyen.

A part de ser gravada i produïda per Vidal Soler a El Colmado Records, la cançó l’ha mesclat el californià Dave Cerminiara, guanyador d’un Grammy i col·laborador habitual amb artistes com Father John Misty, Dua Lipa o Jonathan Wilson.

- Publicitat -

‘Banda local’ explora les aventuretes d’una banda local disposada a deixar-se la veu en qualsevol escenari de mala mort o canviar-se el torn per actuar als principals festivals del país. I el que és el millor: fer-ho amb orgull.