Aquesta cançó no és una cançó de Cala Vento, encara que ho podria ser. Es tracta d’una revisió d’un tema compost i editat just fa vint anys per Els Pets, un dels principals referents del duet empordanès. Si la lletra original parlava sobre la vida d’un noi activista de vint anys, ara Cala Vento ha actualitzat la lletra i en Pau, el protagonista de la cançó, ja passa dels quaranta. El seu activisme s’ha digitalitzat i sembla que encara conviu amb la mateixa precarietat que l’acompanyava de jove.

Cala Vento canten per primera vegada una cançó íntegrament en català, i ho fan recuperant una de les cançons més emblemàtiques del rock en català de la seva generació, a més tornant a posar sobre la taula unes problemàtiques socials completament vigents. Per reblar el clau, la cançó ve acompanyada d’un videoclip dirigit per Gin Torrado i produït per CARMEL on veiem Bruno Sokolowicz interpretant el personatge de Pau vint anys després.

- Publicitat -