Au Rora
Au Rora

Bon dia!

Ja estan disponibles els horaris (i els solapes) del Primavera Sound. Avui i demà ens veiem a l’Embassat. I al Juliol a Madrid a veure al Travis Scott.

 

- Publicitat -

NOVETATS

 • El tercer àlbum de Billie Eilish ja està fora. Després de publicar 0 unitats de singles, a HIT ME HARD AND SOFT ens trobem amb un disc amb milers de detalls, amb una producció súper treballada (com sempre per part de Finneas) i la seva veu que, també com sempre, és de lo millor. És un disc misteriós, melancòlic, emotiu, però sobretot, de molta qualitat i molt original. Escolteu-lo sencer, en ordre i amb auriculars!M’han encantat “CHIHIRO” i el seu housito, “THE GREATEST” que m’ha fet plorar, els milers de canvis a “L’AMOUR DE MA VIE” (el final a lo Charlie XCX? top), la psicodèlia de “THE DINNER”.. les podria nomenar totes. Albumazo!

 

 • Au Rora ha publicat el primer single de la seva nova etapa. Torna amb “No hi ha temps” una cançó en català que és sense cap dubte la meva cançó preferida d’avui. Vaig tenir la sort de poder-la escoltar fa uns dies i ja em va semblar espectacular. La seva veu és preciosa i la producció de Vernat és un escàndol. Si us agrada el rotllo de Vic Mirallas per exemple, us molarà.

 • Durant aquesta setmana, Donald Glover aka Childish Gambino, ha republicat el seu últim disc, abans amb títol 3.15.20, en una versió millorada, anomenada Atavista. Gozada poder escoltar de nou amb un mix i màster cançons com “To Be Hunted”, “ Psilocybae” amb 21 Savage ;”Algorithm” i “Final Church”, que van ser les meves dues preferides del disc original; i a part, dues cançons noves com “Human Sacrifice” i la mateixa “Atavista”. A part, ha anunciat una gira que again, no passa per Espanya… I no només això, sinó que té preparat un àlbum final com a Childish Gambino, que s’anomenarà Bando Stone & The New World i servirà com a banda sonora de la seva pròxima pel·lícula. Sens dubte un dels meus artistes preferits, i un dels grans del hip-hop i de la música en general. Visca 2024.

 • “FromHere” és la nova cançó de NxWorries, és a dir Knwledge i Anderson .Paak, que continuen mostrant el seu talent en el qual serà el seu pròxim disc, en un quart single en col·laboració amb Snoop Dogg qui hi afegeix un soliloqui final. Per mi, una de les cançons de l’any. La versatilitat d’Anderson .Paak, un xou. El 7 de juny tindrem el disc, Yes Lawd!Escolteu-la amb el videoclip:

 

 

 • Cala Vento ha anunciat que anirà traient una sèrie de versions durant aquest any i acaba de publicar la primera: “Pau” dels Pets, que ja vem poder escoltar al Paral·lel 62 a principis d’any davant la sorpresa de tots els que hi érem, i amb l’aparició del Gavaldà per cantar-la plegats. Xulíssssssssima! Molta il·lusió perquè com sabeu Cala Vento és un dels meus grups preferits i a més “Pau” és la meva cançó preferida dels Pets, que tot just va sortir fa 20 anys. L’escoltarem avui en directe. Tot bé!!

 

 • Ha sortit també el segon single del que serà el nou EP de la banda de rock de Sant Andreu, per excel·lència: Jester. Es diu “Femme casi fatal” i és tot un hit.

 • Gairebé dos anys després, i tres del seu àlbum homònim, tenim nou single de Kokoshca, es diu “La juventud” i és tot un himne a la nostàlgia i a la vida. Sembla que tenen un nou disc entre mans i aquí en tenim moltes ganes. No em puc treure del cap el “mimimi” de la cançó.

 

 • Segon single del següent disc d’Omar Apollo després de “Spite” i again, torna a ser un èxit. Està sent un dels artistes d’aquest any i ara sí que ja no puc esperar al Primavera. “Dispose Of Me” és un altra balada plena de sentiment que ve acompanyada d’una versió live a Youtube amb una orquestra que m’ha encantat. El disc, God Said No, surt el 28 de juny i fa pinta que n’estaré obsessionat. Espero, però que puguem veure la seva faceta més divertida també, i que no tot siguin cançons lentes.

 

 • Quan va sortir el disc de l’Alizzz, us vaig explicar que quedava pendent una col·laboració final amb els argentins de Conociendo Rusia. Doncs aquí la tenim. Segueix molt el mood de l’àlbum però no decep.

 

 • Cage The Elephant també ha publicat el seu disc Neon Pill, on ja havíem gaudit de la cançó que porta el títol d’aquest o de “Good Time”. Tot i que el disc m’ha semblat bé en general, em quedo sobretot amb “Rainbow”, la seva cançó més popera.

 • Vosaltres creieu que Still Woozy ha tret alguna cançó dolenta algun cop? Jo de moment penso que no. I “All Your Life” és un altre mostra. Sempre sona increïble i té vibes d’estiu i bon rotllo. A favor!!


 

DESCOBRIMENTS / RECOMANACIONS

 • Aquesta setmana m’ha vingut de gust recuperar dos himnes de Mac Miller així que aprofitaré també per recomanar-vos-els de nou. Parlo de “Good News” i “Self Care” dels seus Circles i Swimming, respectivament. Res a dir la veritat, va ser un dels millors artistes del planeta i aquestes dues cançons només fan que demostrar-ho.


 • Acabem amb MACE i el seu nou disc MĀYĀ que va sortir aquest abril passat. Es tracta d’un productor italià que ha ajuntat una gran llista d’artistes per crear un disc on podem escoltar tota mena de gèneres, des de pop a electrònica passant pel rock i el rap. Us recomano “FUOCO DI PAGLIA” I “TUTTO FUORI CONTROLLO”. Nom a tenir molt en compte per la seva visió.


Què us han semblat les cançons d’avui? Digueu-me cosetes 🙂