Ahir divendres la Scorpio va estrenar el seu segon àlbum d’estudi, ”Niñatejant”. El disc compta amb vuit cançons, totes en català. Per la Clara, Niñatejar és una forma de vida que es basa a tenir llibertat, recuperant l’esperit presumit i rebel que totes tenim a dins. La Scorpio torna trepitjant fort amb aquest segon àlbum que, un cop més, casa molt amb la seva estètica.

”Niñatejant” inicia amb la cançó Paris, produïda per Scotty DK, qui forma part de la majoria de cançons del disc. Aquesta cançó és la presentació del disc, la qual fa referència a l’èxit i al Niñateo català. Aquesta és l’expressió amb la qual la Scorpio fa referència a aquesta llibertat i a aquest estil de vida i que també trobem a ”Niñatejant”, la cançó que dona nom al disc.

- Publicitat -

Tot i que aquest segon àlbum mostra una altra cara de la cantant, uns ritmes que s’apropen més al house i el techno, trobem cançons com ”Colònia” que ens transporten a la Clara del primer disc. En aquest cas, la cançó parla d’un amor no superat, un amor que no s’oblida i una Clara envaïda per la nostàlgia.

A ”Cara de bitch/verí” podem veure la cara més sensible d’aquest àlbum. Aquest tema paral sobre l’amor verdader, cuidar una relació i de com la Scorpio hi ha vegades que no es sent estimada com ella mereixeria ser-ho. Això queda clar a la frase ”Tothom estima a la Scorpio, però qui estima a la Clara?. Fa referència també al seu alter-ego, Scorpio, i que tal com ella ha declarat; Hi ha una persona rere el meu producte i aquesta és la Clara. I la Clara, quan acaba un bolo i baixa de l’escenari, vol un petó i una abraçada.

El disc compta també amb dues col·laboracions. Primerament trobem ”Caigut del cel” amb en Lluc. Una cançó dedicada, també a la persona la qual els agrada, referint-se a aquesta com a un àngel caigut del cel. ”Suar” és la segona col·laboració del disc, juntament amb la Cloe. Una cançó perfecta per sortir de festa, on les dues artistes es defineixen a elles mateixes amb la ”combi” completa: catalanes, de barna i rachetes.

Finalment, també trobem ”M’enxixo” i ”Xao xao”, dos dels hits més sentits d’aquest estiu, que van sortir abans de l’estrena de l’àlbum.

”Niñatejant” és un projecte on trobem a la Scorpio de manera més oberta i sincera, en uns registres on potser no ens tenia tan acostumats. Un recull de cançons que fa referència a la llibertat i a viure la vida. Un disc que, ben segur, posarà la banda sonora a les festes d’aquesta tardor.

CRÍTICA
Nota
7
aixi-es-ninatejant-el-segon-album-de-la-scorpioAhir divendres la Scorpio va estrenar el seu segon àlbum d'estudi, ''Niñatejant''. El disc compta amb vuit cançons, totes en català. Per la Clara, Niñatejar és una forma de vida que es basa a tenir llibertat, recuperant l’esperit presumit i rebel que totes tenim...