L’any passat va oferir una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on va sorprendre amb una producció impressionant, amb un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell. Just abans d’acabar l’any i a principis d’aquest, va presentar els hits ‘M’enxixo’ i ‘XAO XAO’, dos temes que capturen l’essència de les melodies pop del 2010 amb el toc contemporani de la Scorpio, i a més aquest últim, compta amb un dels productors més top de la indústria com és l’Scotty DK. També, recentment, ha col·laborat amb el Lluc, un dels artistes emergents més prometedors del panorama, amb l’afrobeat ‘CAIGUT DEL CEL’.

Ara, la Scorpio presenta ‘Colònia’, el nou senzill de l’artista barcelonina que ens endinsa en la seva faceta més nostàlgica. Qui no ha olorat alguna cosa i li ha transportat a un moment viscut? ‘Colònia’ són tots aquells records que portem dins i que de tant en tant, val la pena reviure’ls.

- Publicitat -