La Scorpio és una compositora, cantant i ballarina que es va donar a conèixer per la seva participació a la primera edició del programa Eufòria de TV3, ja que va ser una de les figures que va deixar més empremta pel seu talent pur i la seva captivadora personalitat. És una artista d’estil trappy influenciada per altres artistes com la Beyoncé, Amy Winehouse o Billie Eilish entre d’altres.

El seu primer treball dins d’una discografia va ser el seu primer àlbum “Antares” (produït per Delirics), publicat l’any 2023′. Dins d’aquest hi trobem temes d’èxit entre el públic, com per exemple, el seu primer senzill ‘Deja Vu’, publicat l’any 2022.

La Cloe també és una jove promesa de la indústria i va presentar-se al concurs KLK per explotar el seu talent artístic. La cantant va guanyar la final, així doncs deixant-se veure com una artista revelació. L’artista ens sorprèn amb un estil urbà, únic i propi.

- Publicitat -

L’any 2023 entra al panorama després de l’experiència del concurs amb el seu primer senzill titulat ‘Trampa’. A partir d’aquí la Cloe va creixent a poc a poc dins l’escena musical.

Les dues intèrprets han treballat juntes i ens presenten ‘Suar’ un senzill que és clar que sonarà a totes les terrasses. Els seguidors de les cantants han deixat clar als comentaris de les xarxes socials que estan il·lusionats perquè surti la cançó i afirmen que serà el tema de l’estiu!