Hola!

Avui us porto, per variar, moltíssimes novetats. S’han posat d’acord!

Aquestes setmanes vinents, el blog vindrà quan pugui, perquè se m’ajunta el finde del Vida amb el BBK, així que serà complicat. Quines ganes!!

- Publicitat -

 

NOVETATS

 • Començarem amb els discos. Ja està aquí l’esperat disc col·laboratiu de James Blake i Lil YachtyBad Cameo. Tenía moltes ganes d’aquest moment. Només he pogut fer una primera escolta, i tot i que no ha sigut tan sorprenent com Let’s Start Here. ja us puc dir que és un d’aquests discos que emocionen de lo ben treballats i originals que són. “Midnight”, “Woo”, “Twice”, “Transport Me”… no sé, gairebé totes.

 

 • Un altre dels discos que ha sortit avui és el d’Omar ApolloGod Said No. Em quedo amb “Glow”, és impossible que no us emocioneu al escoltar-la. També “Life’s Unfair” amb un sample de Frank Ocean, o altres una mica més animades com “Against Me” o “Less of You”. Molt bon disc, sempre en un mood semblant però que no deceb. El concert del Primavera va ser xulíssim i és un artista de cap a peus.

 

 • Seguim amb Lucky Daye i el seu Algorithm. Diría que m’ha sorprès, però és que veient el nivell dels singles, era d’esperar que la resta de cançons també fossin increïbles. I així ha estat. “Never Leavin’ U Lonely”, “Blame” amb Teddy Swims o la balada “Paralyzed” amb RAYE, les més top.

 

 • Ja està disponible el nou disc de Still Woozy, el segon de la seva discografía. De Loveseat, escolteu “Shit Don’t Change”, “Run It Back” i “Forwards”, a part dels singles que ja havia compartit per aquí.

 

 • La sorpresa de la setmana ha estat el nou disc de greek, anomenat ACCELERATOR. No m’esperava gaire cosa i la veritat és que està molt i molt bé. La producció i la veu estan treballadíssimes. No us podeu perdre “RIPCORD” i “DANCE”, si us agrada la música funky.

 

 • I per últim, però no pitjor, Channel Tres també ha publicat un nou disc, anomenat Head Rush. Tot i que porta ja uns anys al game, realment és el primer LP. Feats de Thundercat, Ty Dolla, Teezo Touchdown, Toro y Moi… Un dels meus preferits d’avui, m’ha flipat. Aquest sí que l’heu d’escoltar sencer.

 

 • Anem ja amb els singles i EP’s. Començem, com ha de ser, amb el segon single de Carolina Durante, “Joderse La Vida”, que segueixen fent història amb cançons com aquesta. Sona brutal i no repeteixen fórmula. A més, ve acompanyada d’un videoclip a l’alçada. No saben fer res dolent.

 

 • What a run, la d’Anderson .Paak aquest any. Aquest cop, apareix a “Dance With The Devil” un tema de Blxst on hi col·labora. Formarà part de l’àlbum debut de Blxst. M’ha recordat a “Dang” amb Mac Miller, una de les millors cançons del món.

 

 • Per fi, ja podem gaudir de nova música d’ODDLIQUOR. Després de l’èxit del BLINDAO, el seu últim EP, i de repetir MI TEAM 5 cops al concert de Barcelona mentre es trencava la cama, avui ha publicat un nou single, “TALANQUERA”. Repeteix una mica la mateixa pòcima que a aquest EP, amb una lletra d’amor i una base electrònica que acompanya la seva veu. Ha trobat el que li funciona i es nota.

 

 • La setmana passada us comentava que en xicu era la meva última esperança de l’”úrban” en català. Definitivament, després d’escoltar aquest EP, puc confirmar que no està sol. I es que ultralone ha vingut per quedar-se. I ho fa amb MÚSICA PER BANDOLERS, el seu tercer EP, produït per l’habitual PracciBtz, i amb temes com “RACKSTAR”, la meva fav, o “VESPUCCI BEACH” amb Yung Mare… dream colabo. Tot el projecte m’ha encantat. Justament des de la PAWN que no escoltava algo semblant. La producció, amb beat switches i samples de cançons com Lady (Modjo), Que tinguem sort (Lluis Llach), o Què volen aquesta gent (Maria del Mar Bonet), m’ha semblat espectacular. Tant de bo la gent el rebi com es mereix.

 

 • “Espiral” és el tercer single del nou disc de BALMA, aquest cop amb Nomad Groove, i sobretot, samplejant al gran Fred Again i un dels seus millors temes “Danielle (smile on my face. Vaya hit. Fa tota la pinta que serà un gran final d’any pel duet de Barcelona.

 

 • “Orfeo serás tú” és el tema que tanca la publicació del nou EP de JesterÉrase un principio. Crec que també és la que més m’ha agradat, molt bones guitarres, versos que s’enganxen i una bona tornada. Top.

 

 • Sento que des que vaig descobrir BLK ODYSSY fa unes setmanes, no para d’apareixer a tot arreu. Aquesta setmana ha publicat un nou single, en col·laboració ni més ni menys que amb Joey Bada$$. Es diu “STANK ROSE” i m’ha encantat. Crec que són dos artistes que queden molt bé junts. El 19 de juliol surt el disc, 1-800 FANTASY. A part, fa dues setmanes va treure un Colors, i també ha anunciat un concert a Barcelona, a la Nau, el 30 d’octubre. Algú m’acompanya?

 

 • Justament un dels grups que més he estat escoltant aquests dies, amb el cap ja al concert del BBK, és El Buen Hijo, que acaben de treure un nou senzill, anomenat “Antes era campo todo esto”, el primer en solitari d’aquest 2024, escrit i cantat principalment per l’Alicia. Em vaig quedar amb moltíssimes ganes de més, després del concert a Barcelona del desembre passat, ja que tenen un directe xulíssim. Ojalà un tercer disc aquest any.

 


 

DESCOBRIMENTS

 • Realment no és un descobriment, perquè va sortir fa dues setmanes, però en aquell moment no em va venir de gust guardarme-la. Després d’escoltar-la un altre cop aquests dies, realment el nou single de Tom Misch “Insecure”, és un temazo. El primer del 2024 també, és una balada que explota el seu vessant més proper al jazz. El baix, un escàndol.

 

 • Cas semblant el de “Disguise – Remix”, de Amaarae i 6LACK. La cançó forma part del deluxe del disc que va sortir l’any passat, Roses are red, tears are blue – A Fountain Baby Extended Play. No és una de les noves, però se m’havia passat per alt i ara l’he volgut recuperar, perquè m’encanta com combinen les dues veus.

 

 

I fins aquí tota la bogería que ha sortit avui. Ens veiem a la propera!