Foto: Amanda_Charchian

El Vida està presentant el seu cartell poc a poc i diàriament per donar a cada banda la importància que es mereix. A través del seu canal de difusió V4M (twitch.tv/vidafestival), el festival ha anunciat en els darrers dies quatre nous artistes que se sumen a Guillem Gisbert, Alizzz, CANNONS, Standstill, La Ludwig Band i Mar Pujol en el cartell del desè aniversari del festival.

Avui s’ha anunciat el primer cap de cartell d’aquesta edició: James Blake. El cantant, compositor, multiinstrumentista i productor britànic opera discreta però decisivament com el motor enigmàtic d’alguns dels àlbums més influents del segle XXI i, simultàniament, s’ha convertit en un gran artista pop amb la seva producció en solitari. L’escenari principal del Vida s’impregnarà de la seva amalgama sonora única presentant el seu sisè àlbum, que s’ha publicat recentment.

La setmana passada es va anunciar el grup andalús Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, els precursors de la kinkidelia, el seu propi culte amb un panteó de déus i deeses entre allò lisèrgic i allò macarra. Una banda que des del llançament del seu primer single no ha deixat de sumar èxits a la seva imparable carrera. També es va fer pública la participació al Vida de pablopablo, guanyador de dos premis Latin Grammy i estrenant nova etapa amb la guitarra com a principal eina pel seu art d’elaborar cançons majúscules. Adiós Amores, el secret millor guardat del pop nacional fins ara. Una banda andalusa de melodies yeyés, psicodèlia i copla espanyola, formada per Iman Amar i Ana Valladares.

- Publicitat -

La desena edició tindrà lloc del 4 al 6 de juliol.