Mark Knopfler, un dels artistes més aclamats i reeixits de tots els temps, anuncia una nova gira mundial amb la seva banda per 2019. La gira ‘Down The Road Wherever’ tindrà el seu punt de partida a Barcelona l’abril i continuarà per tot Europa, finalitzant a Verona al juliol, abans de fer el salt als Estats Units.

Tindrem oportunitat de veure de nou a Mark Knopfler en concert el 25 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona, on el popular artista presentarà el seu nou disc Down The Road Wherever, que es publicarà el 16 de novembre.

Knopfler es presentarà en aquesta gira amb una banda ampliada de deu integrants, la majoria dels quals han estat treballant amb ell durant més de dues dècades: Guy Fletcher (teclats), Richard Bennett (guitarra), Jim Cox (piano), Mike McGoldrick (flauta), John McCusker (violí i cistro), Glenn Worf (baix), Danny Cummings (percussió) i Ian Thomas (bateria). Les noves incorporacions seran Graeme Blebins (saxofon) i Tom Walsh (trompeta).

- Publicitat -

Les entrades per a la gira de Mark Knopfler a casa nostra es podran adquirir a partir de les 10: 00h del dimarts 6 de novembre, a través de DoctorMusic.com, riffmusic.es i entradas.com. Costaran de 40 a 105 euros, més despeses.