Arriba una nova setmana carregada de novetats discogràfiques i des de PrimeraFila te les presentem perquè si vols, les escoltis a través d’Spotify i si t’agraden molt qui sap, potser et compres el disc i tot!

Mumford & Sons han tornat amb Delta, un disc que presentaran a Barcelona l’any vinent. També aquesta setmana les britàniques Little Mix han compartit el seu cinquè disc, així com The Smashing Pumpkins, Michael Bublé o la francesa Zaz. L’històric Mark Knopfler també ha editat el seu esperat treball i després de molts anys d’espera The Good The Bad and The Queen han publicat el seu segon disc. La banda sonora de The Greatest Showman arriba de nou, però aquest cop interpretada per altres artistes com Panic! At The Disco, Kesha, Years & Years o Jess Glynne entre altres. Chris Cornell amb el recopilatori definitiu i la diva Mariah Carey amb Caution completen les novetats més destacades d’aquesta setmana de novembre.

Clica i escolta-les a Spotify:

- Publicitat -

Mumford & Sons – Delta

Little Mix – LM5

Mariah Carey – Caution

Boyzone – Thank you & goodnight

Chris Cornell – Chris Cornell

Mark Knopfler – Down the road wherever

Zaz – Effet miroir

The Smashing Pumpkins – Shiny and oh so bright, Vol. 1 / LP: No past. No future. No sun

The Good, The Bad & The Queen – Merrie Land

The greatest showman – Reimagined

Michael Bublé – Love