En Miquel Moya ens ha presentat el seu disc “Ocells de foc” on compta amb productors de luxe com l’Àlex Pérez o en Roger Argemí, que li han donat un so més potent al disc, amb estils molt eclèctics i plens d’energia.

Cançons que ens atrapen amb una veu més madura que en el seu primer llarga durada.

Hem parlat de què li agradaria fer en futurs treballs, ens ha comentat que li motiva el so d’artistes com Bruno Mars o Dua Lipa, amb aquesta sonoritat dels anys vuitanta/noranta. I qui sap si podria portar aquest estil en català.

- Publicitat -

Està preparant gira de presentació del disc, amb banda, però també amb el piano. Amb ganes de descobrir com sonen els seus nous temes en directe!

I qui sap si en un futur el veiem fent d’actor o en algun altre registre i és que en Miquel no es tanca a res!