Miquel Moya va néixer el 26 de març de 1998 a Sabadell. Va créixer envoltat d’un ambient familiar on la música sempre hi ha estat present. De ben petit va iniciar els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Cabrils, amb el piano com a instrument principal. Als 14 anys, guanya el Concurs de Música Jove del Maresme com a intèrpret solista.

En aquest moment, descobreix la capacitat d’emocionar al públic a través de la seva veu. És a partir d’aleshores on la música pren força i dóna sentit a la seva vida. Decideix formar-se i continuar estudiant dins de l’àmbit de les Arts Escèniques cursant el batxillerat artístic a l’IES XXVa Olimpíada de Barcelona. A poc a poc s’endinsa en el món del cant i la interpretació, cursant estudis de tècnica vocal amb professionals de l’escola Eòlia i de l’Aula de Música Moderna & Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona.

La música forma part de la seva vida fins al punt de convertir-se en la seva companya vital d’expressió d’emocions i sentiments. És a partir d’aquest moment on veu la necessitat de crear les seves pròpies cançons que aniran creixent i prenent força al seu costat. Als 17 anys comença a enregistrar les seves primeres cançons. No és fins al novembre del 2018 que decideix gravar el seu primer treball discogràfic, ‘Iris’, que veurà la llum la tador de 2019.

- Publicitat -

“Mil Coses Que Faria Per Tu” és el primer senzill de Miquel Moya, produït per Santos & Fluren a Blind Records.

Tal com ell mateix explica, la cançó “És un cant a l’amor, sobretot a l’amistat i als valors que aquesta representa, un homenatge a tot allò que faríem per les persones que ens importen i que estimem. Volia fer una cançó dedicada a totes aquelles bones persones que sempre hi són, que no et fallen, i sense les quals no t’imagines la teva vida“. Avui també presenta el videoclip, on veiem tot aquest sentiment a traves dels ulls d’una jove parella.

El jove cantant reconeix lo important que l’amistat ha estat per a ell en certs moments, i és per això que ha volgut plasmar aquest sentiment com un dels valors imprescindibles per a viure.