Portada del single "Junts a la deriva" / Miquel Moya

El cantant i pianista de Cabrils, Miquel Moya, presenta el seu nou single ‘Junts a la deriva‘ (Fanatik, Blanco y Negro), un cant a la celebració i a la vida que formarà part del seu segon treball discogràfic, que s’estrenarà aquesta tardor.

A diferència del seu anterior single, ‘Ocells de Foc’, enfocat a un pop més alternatiu, aquesta cançó presenta una sonoritat més enèrgica i optimista on es poden reconèixer petites influències de l’electropop i el dancepop, contribuint així a la transmissió del missatge del compositor: encarar tot allò que ens angoixa amb un toc d’humor i alegria.

Produïda per Àlex Pérez i amb l’extraordinària línia de baix de Miki Santamaria, membre de la coneguda banda de mestissatge Doctor Prats, “Junts a la Deriva” celebra l’entrada de l’estiu amb desigs de festa i diversió.

- Publicitat -