“Ocells De Foc” és el nou senzill de Miquel Moya produït per Pau Romero (Beat Garden) que pertany al seu segon treball discogràfic.

És un himne al coratge i a la capacitat de refer-se en situacions adverses. Amb una sonoritat energètica i contundent ens vol regalar un glop d’aire fresc i esperançador per posar llum als dies més grisos.

El videoclip que acompanya “Ocells De Foc” l’ha dirigit Cristian Beteta (Beteta Films) on des d’una perspectiva optimista, planteja les dues cares que pot mostrar una mateixa persona per afrontar moments difícils. També vol ser una fugida a la solitud i confusió d’un món digital per trobar la llibertat i la connexió amb un mateix i el món que ens envolta.

- Publicitat -

Aquest nou tema representa el retorn del jove cantant i compositor català després d’un temps de silenci discogràfic, amb una nova col·lecció de cançons optimistes i vitals.