Hem quedat amb la Ivette Nadal que ens ha presentat el seu nou projecte “Les hores blaves” un àlbum que suposa una etapa calmada de l’artista, emocionalment, com en l’àmbit de l’arranjament i la tria de les lletres.

Hem volgut conèixer detalls del disc, especialment ens hem quedat sorpresos amb ‘Les cartes d’amor‘ la peça que tanca el treball i que segons ens ha comentat li agradaria que obrís un nou camí.

També ens ha explicat que la gira del disc arribarà més endavant, ja que abans vol tancar la presentació del disc “En nom de la ferida” al costat de Pascal Comelade. El concert serà el 27 de maig al Teatre Principal, de Sabadell.

- Publicitat -

Ens ha explicat com veu el panorama musical i que per la figura d’una dona cantautora de trenta anys no hi ha lloc i que si no fas música urbana sembla que no tinguis un espai i se sent orfe. Tampoc comparteix l’estètica que porten els joves a sobre l’escenari, tot i que ho respecta i que creu que fa molt mal. Afegeix que pensa que està molt bé la llibertat i que la dona vagi com vulgui sobre l’escenari però que les que no volen anar així no se sentin obligades a passar per aquí i tinguin llibertat.