Ivette Nadal és una cantautora i poeta catalana. Fins al 2022 ha publicat quatre discos i quatre poemaris. Va ser als 17 anys quan va decidir enregistrar el seu primer disc, ‘Guerres dolcíssimes’, àlbum amb el qual va actuar als indrets més emblemàtics del panorama musical català: Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Barnasants i Festival Cruïlla, entre d’altres.

Ara, emprèn un nou camí acompanyada del segell Picap amb qui ja està començant a desvetllar tot el que està per arribar aquest 2023! Després d’avançar-nos ‘Pensament blau’, un tema que fa referència als ulls blaus i al pensament blau com una metàfora del far o la llum del mar, aquella mirada sàvia, entenimentada i madura que amb un sol gest de mirar-nos ja canvia i millora el nostre comportament; va presentar ‘Cançó per a tu’, una col·laboració amb un artista tan reconegut -i sobretot amic- com és el Manolo García.

Amb quatre discos de trajectòria, dos d’autoria compartida amb Pascal Comelade i quatre poemaris a la mà, per fi podem dir que neix ‘Les hores blaves’, el cinquè disc en solitari d’Ivette Nadal, de la mà del poemari ‘Camí del text’.

- Publicitat -

‘Les hores blaves’ és un àlbum que suposa una etapa calmada de l’artista, emocionalment, com en l’àmbit de l’arranjament i la tria de les lletres. Si es dediqués a la pintura, humilment diria que està a l’etapa blava. Últimament, són les mirades blaves les que acompanyen a la cantant: una manera de mirar, amb clarividència, salut, bondat, serenor i també, una nova manera d’estimar i comunicar-se.

‘Les hores blaves’ és el disc que permet a l’artista estar més arrelada a la nit i al dia.