Ivette Nadal emprèn un nou camí acompanyada del segell Picap amb qui ja està començant a desvetllar tot el que està per arribar aquest 2023! Ja va avançar ‘Pensament blau’, un tema que fa referència als ulls blaus i al pensament blau com una metàfora del far o la llum del mar, aquella mirada sàvia, entenimentada i madura que amb un sol gest de mirar-nos ja canvia i millora el nostre comportament.

Però abans de presentar aquest nou àlbum sota el nom ‘Les hores blaves’, Ivette Nadal fa un segon avançament amb ‘Cançó per a tu’. Un senzill especial, ja que inicialment era un encàrrec cinematogràfic, i per tant, no neix de l’autobiografia de la cantant. El disc ‘Les hores blaves’ està molt vinculat amb la filosofia i aquesta és una cançó d’amor tendre i jove, d’aquells que busquen què volen i qui volen ser. Curiosament, mesos més tard de treballar en aquesta cançó, tot va acabar passant com si de manera premonitòria es tractés. L’artista de Barcelona, amb tot el bagatge que ja té, ha tingut la gran sort de cantar aquest tema amb un artista tan reconegut -i sobretot amic- com és el Manolo García. Gràcies a aquesta col·laboració, on les veus es persegueixen i s’acompanyen, ‘Cançó per a tu’ s’ha convertit en un senzill ple d’alegria i amb molt més pes; la cançó que donarà pas a un cinquè disc en solitari de la cantant de Barcelona, que molt aviat veurà la llum.

- Publicitat -