Massaviu han publicat el seu segon disc “l’última nit d’estiu” on es parla de molts finals, entre ells un de temporada, després de tres anys on no han parat quiets, ja sigui produint per altres artistes, fent concerts, festes o cada membre del grup fent les seves cosetes.

Aquest dijous ha sortit el disc i hem quedat amb en Miki i en Biel, que per culpa de Renfe han fet una mica tard. Però no passa res i hem tingut temps de parlar del disc, de com treballen, per agredir un parell de cops al Miki, de parlar de Socunbohemio o de Pep Saula. Per fer menció dels Arctic Monkeys, per comentar la seva sonoritat al nou disc, per veure cap a on aniran a partir d’ara. També hem parlat de concerts, de finals, però també de començaments, ja que després de l’entrevista hem tancat una col·laboració entre Massaviu i Primera Fila.

- Publicitat -