Lluc ens presenta un primer senzill, ‘Samarreta de ratlles’, com a tancament de l’etapa de ‘Benvolguda Nostàlgia’. La cançó arriba després de finalitzar la gira del disc i totes les vivències que aquest ha portat. A la lletra veiem reflectides totes les experiències de l’artista i del seu grup durant tot aquest procés, tots els agraïments a la gent que ho ha fet possible i els moments que els hi han brindat: concerts, amistats, relacions, família, viatges… tot formant un bonic record que ara, queda per sempre.

Endinsa’t en l’últim any del Lluc amb ‘Samarreta de ratlles’, tema produït pel Biel Colomer de Massaviu, i comença a gaudir de la nova etapa i els nous projectes del Lluc, que estan per arribar.

A ‘Benvolguda Nostàlgia’ trobàvem 10 cançons impregnades d’experiències sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida, de la mà de l’Entitat Creativa Massaviu, qui s’ha encarregat de la producció i direcció creativa amb el Biel Colomer (productor), Miki Lloret (director creatiu) i amb l’ajuda del beatmaker Andreu Alegre.

- Publicitat -