Aquest dilluns va tenir lloc a la Sala Barts de Barcelona la segona edició del Festival Mússol (Música solidària), un festival que tota la recaptació anava destinada al càncer infantil.

I tot plegat creat i organitzat per l’Arnau Grabolosa, un jove de 19 anys, que vam conversar fa unes setmanes a Primera Fila live.

L’equip de Primera Fila amb en Marc Clapés i l’Uri Darnés a la càmera, va desplaçar-se fins a la sala i es va colar entre bambolines per parlar amb els artistes i grups que formaven part del cartell.

- Publicitat -

Núria Graham va ser la primera que va atendre’ns al camerino dels artistes i ens va explicar que molt aviat es tancaria a preparar un nou disc. També ens avançava que durant el concert cantaria un parell de temes amb l’Amaia. Una entrevista que va tenir un convidat inesperat, en Marcel, que tornaria a fer acte de presència més endavant.

Sr. Chen va ser el següent artista que vam poder conversar. Va ser una entrevista d’aquelles boges, amb visites inesperades i moments del tot surrealistes. Al final allò semblava el camerino dels Germans Marx.

La Queralt Lahoz a part d’oferir un gran directe durant el festival i rebre un dels aplaudiments més sonats de la nit, també ens va atendre i vam descobrir la gran estrella que és.

Els Sabana ja havien fet acte de presència amb Sr Chen i finalment vam parlar amb ells. Van ser els encarregats d’obrir la segona edició del festival i la veritat és que ens van encantar. Ens vam quedar amb ganes de més, com amb l’entrevista, que va comptar amb l’aparició de El niño de la hipoteca!

Mentre no venien més artistes al camerino, de fons s’escoltaven les diferents proves de so. Una d’elles va ser la de l’Alex Dee, que va captivar-nos amb la seva veu i el seu swing, i ens deixaven amb moltes ganes del concert. No ens va decebre gens!

El Mússol té una gran particularitat i és que tots els artistes que actuen comptaven amb una banda de diferents músics que s’havien après les seves cançons i també participaven de tots els concerts (menys l’inicial de Sabana). Vam conversar amb ells i elles (les coristes) i vam comprovar que eren uns putus cracks.

El Festival va ser tot un èxit, la sala Barts estava plena a vessar amb gent que donava suport a la causa i gaudia d’aquest talentós cartell. En finalitzar vam poder enganxar a l’Amaia i també vam poder descobrir que “se vienen cositas” i que molt aviat tindrem noves cançons d’ella.

Però no podíem marxar sense parlar amb l’Arnau, el creador de tot això i un dels membres de la banda que va estar actuant durant tots els concerts. Vam poder copsar en poc més d’un minut com se sentia en aquells moments després d’una gran nit i això és el que sentia:

La segona edició del Mússol va ser tot un èxit i ja esperem amb ganes la tercera edició i totes les sorpreses que ens prepararan l’Arnau i tot el seu magnífic equip, el qual volem agrair la seva amabilitat durant tota l’estona que vam ser a la sala. En especial al Ramon Pera, en Pep Saula i al Marcel Berger.