Després de tres primeres edicions amb bona acollida, el pròxim 6 de setembre a les 20:30h a la Paral·lel 62, se celebrarà la quarta edició del Festival Mússol.

La jove compositora indie bilbaïna establerta a Barcelona, Maren, els lleidatans Renaldo i Clara, les tarragonines Roba Estesa, la cantant experimental Marina Herlop i Karina Pasian-descoberta per Quincy Jones, actualment corista d’Alejandro Sanz i nominada als Grammy al millor àlbum de R& B contemporani l’any 2008- són els primers noms confirmats que conformaran un cartell que combinarà noms de l’escena de casa amb d’ internacionals. Aviat s’anunciarà la resta del cartell.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Acompanyats d’una magnífica backing band de músic presents en tot el concert, que s’aprenen tot el repertori a la perfecció i emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera. Tots ells seran presentats per la cantant i compositora Júlia Blum.

- Publicitat -

Les entrades ja es poden adquirir la pàgina web oficial a partir del 17 €.

També s’incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per AFANOC (enguany els beneficis van aquí, concretament, a la casa dels Xuklis, un lloc d’acollida a les famílies dels nens que tenen càncer).