Foto: Jaume Verdú

Aquest divendres s’ha posat a la venda “Som i Vibrem” el debut de Maluks, on reivindiquen les veus femenines a l’escena musical del moment.

Hem parlat amb la Núria Pons una de les cantants del grup, que ens ha explicat quines creien que eren les claus de l’èxit de la banda, abans i tot d’haver tret el disc al mercat:

Ja que estem en campanya electoral li hem demanat que s’intentés imaginar en un debat electoral i que ens definís en poques paraules què eren Maluks i que ofereixen musicalment parlant. I ja us podem avançar que ho ha fet molt bé:

- Publicitat -

Ens ha explicat que bona part del disc l’han estat treballant durant el confinament i que no ha estat gens fàcil, ja que han hagut de fer-ho a força distància, ja que una d’elles no estava ni al País Valencià:

També hem volgut saber per les lletres que expressaven amb les cançons, si han volgut reivindicar algunes qüestions en concret i quin feedback hi ha hagut amb el públic, que ens ha dit que és molt bo.

El disc està format per onze cançons i inclou diverses col·laboracions com La Fúmiga, Pupil·les o Tremenda Jauría entre altres.

Li hem preguntat pel cas de Pablo Hasél i si temen que algun dia algú pugui denunciar-les per alguna de les coses que es diuen a les seves cançons.

En un moment tant incert com el que ens trobem i amb les dificultats per tancar concerts, hem volgut saber com ho estan portant i si s’han imaginat com serà la futura gira de presentació.

El disc ja està disponible a Spotify i el podeu escoltar tantes vegades com us vingui de gust.