Després d’irrompre al panorama de músiques urbanes i de ball del país el 2021 amb el seu debut ‘Som i Vibrem’, el jove combo valencià format per Marina Bolea (veu), Laura Honrubia (veu) i Marial Deltell (DJ) presenta aquest 2023 el seu segon llarga durada titulat ‘Cor i foc’.

Cuinades a foc lent amb la producció de Genís Trani i Jota Terranegra, l’ara trio fa una passa endavant en la seva carrera amb una nova col·lecció de cançons que mantenen intactes la frescor del projecte i la seva voluntat inicial: fer ballar al personal amb un repertori que no deixa ningú indiferent, que apunta cap a l’empoderament de les dones en el món de la música i interpel·la la seva generació amb els afers importants del jovent del moment i que defuig l’oportunitat de passar comptes amb les injustícies del món que vivim.

Musicalment Maluks ens proposen a ‘Cor i foc’ un viatge per l’actualitat dels ritmes urbans, sense oblidar la seva necessitat de ballar i fer ballar, amb patrons rítmics que van del dancehall al reggae passant per ritmes llatins i fins i tot apunts de música electrònica i techno. El trio valencià es mou com peix a l’aigua a l’hora d’incorporar tot aquest estol d’estils a la seva particular batedora per parir, finalment, cançons rodones amb tornades enganxifoses i corejables. Com el seu títol indica, la nova col·lecció de cançons apunten a parts iguals als sentiments i a la canya. La música valenciana bull i és ben viva, ‘Cor i foc’ n’és una nova i excel·lent mostra!

- Publicitat -

Maluks presentarà el nou disc en directe el mes de maig a Vila-real Muro (dia 19), Sala Moon de València (dia 26, tot venut ja), el 10 de juny a La Patum de Berga i ja a l’estiu a festivals com Feslloc, Pirata Rock, Aplec dels Ports, Rototom…