Un dels grans llançaments discogràfics de la setmana és “Medicine at Midnight” el nou disc dels Foo Fighters, que competirà amb el disc de grans èxits del canadenc The Weeknd, que arriba a dos dies de la seva participació a la Super Bowl i que de ben segur el situaran com un dels treballs més venuts els pròxims dies.

La cantant de Paramore Hayley Williams edita el seu segon treball en solitari “Flowers for vases / Descansos”, mentre que les valencianes Maluks debuten amb “Som i vibrem”. Completen les novetats el nou disc dels Deacon Blue, Saïm i un directe de Mishima.- Publicitat -

Entre els senzills destacats de la setmana trobem la desena col·laboració entre Sia i David Guetta, la nova proposta de Cardi B, Marcel i Júlia, Finneas amb ‘American Cliché’, la col·laboració entre Sam Fischer i Demi Lobato, Martin Garrix amb Tove Lo, Jonas Blue amb Awa o Jordi Esquerra amb NOS Home Experiment.