Foto: Jaume Verdu

Aquest divendres ha arribat l’estrena de ‘Me toca’, que formarà part del primer disc de Maluks, una formació valenciana que combina el rap amb la música urbana i amb un missatge molt canyer i feminista.

Produïda pel músic, DJ i productor bagenc Puxi, “Me toca” té una potent base electrònica de cadència dancehall i metalls de timba cubana. En aquest single ballable de ritme tropical, les Maluks reivindiquen les veus femenines a l’escena musical del moment i canten a l’essència combativa i comunal del barri de Benimaclet de València.

El primer avançament de “Som i vibrem” inclou la participació de La Fúmiga, en un videoclip que ja es pot veure a Youtube. Per escoltar la resta de cançons del disc haurem d’esperar al 29 de gener.

- Publicitat -

Maluks neix de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una base purament electrònica i ballable. A més a més, la banda no deixa passar cap ocasió, sigui a ritme de dancehall, dembow o rap, per demostrar que a les seves cançons hi ha un esperit combatiu, d’empoderament femení i un fort sentit de la col·lectivitat i de les lluites populars.