El 2020 ha estat un any terrible pel sector musical i el 2021 no ha començat especialment millor. Però la cultura no s’atura i a principis d’aquest any els Porto Bello van publicar el seu tercer disc “La Llei Universal” i avui hem conversat amb el seu cantant en Tonet Blàzquez que ens ha explicat detalls del disc, de la gira i de la seva situació actual, tant a nivell personal com amb el grup.

Li hem preguntat com van viure el 2020 amb el confinament i la pandèmia i ens ha explicat això:

Amb aquest nou disc han volgut experimentar amb sons electrònics i ens ha explicat la rebuda que han tingut amb els seus seguidors:

- Publicitat -

En un moment on hi ha molta incertesa sobre quan es podran fer concerts, ens ha avançat que si no passa res el 9 d’abril presentaran les noves cançons a Tarragona. Li hem preguntat sobre la seva nova gira i sobre com volen que soni:

En Tonet ens ha comentat les ganes que tenen de fer concerts després d’un 2020 on només van poder oferir un sol directe i així s’ha expressat:

En uns mesos on el sector musical i cultural ha quedat molt tocat, ens ha explicat com ho han viscut Porto Bello i com podria ser el futur del grup si no sortissin concerts:

Hem volgut saber si durant aquest temps que tot s’ha aturat si és dels que tenia una altra feina i ha pogut viure gràcies a ella o com ha viscut laboralment aquesta pandèmia:

També hem parlat de les ajudes econòmiques que hi ha hagut del Departament de Cultura envers al sector cultural i així és com ha rebut:

Si el 2020 es van haver de cancel·lar molts concerts no està molt clar si es podran dur a terme gaires directes aquest any i tot està molt aturat. Així ens ho explicava en Tonet:

Si no passa res el 9 d’abril hi haurà la presentació de La Llei Universal al Camp de Mart de Tarragona, que s’adaptarà a les noves mesures de seguretat i que no haurien de fer inviable la celebració del concert.

Per acabar també li hem volgut preguntar pel públic que va als seus concerts, pels que repeteixen a més d’un directe i ens ha parlat d’uns seguidors molt fidels que tenen, com són La Clika de Vilanova.

Ja ho sabeu, el disc el podeu adquirir al seu web i si tot va bé el 9 d’abril els podeu veure a Tarragona.