El 29 de novembre es posarà a la venda el nou disc de La Marató de TV3 que enguany anirà dedicada al Covid-19.

Un any més es publicarà el disc més venut en català de l’any i que en 24 hores aconsegueix unes xifres astronòmiques no només en venda física amb els principals diaris catalans, sinó que també el format digital suma milers de descàrregues.

Enguany trobarem noms com Jackson Browne que cantarà al costat de Judit Neddermann, també els Sau ens interpretaran en català, castellà i anglès el seu mític ‘Boig per tu’, Porto Bello adaptaran el ‘Summer Paradise’ de Simple Plan, Nil Moliner versionarà El canto del Loco amb ‘Que bonica és la vida’ i Sara Roy adaptarà en català el clàssic de James Blunt ‘You’re beautiful’.

- Publicitat -

El disc estarà format per 19 cançons i inclourà la participació de 30 artistes, 15 dels quals mai havien en català.

Entre la resta d’artistes del disc trobem Sebastian Yatra, Beret, El Arrebato, Nia, Anajú, Hugo, Flavo i Eva, d’OT 2020, Dani Navarro, Ariadna Vieyra, Francisco, Roger Argemí i Maria Jacobs, La Plaga N11, Mar Fayos i Lia Kali, Ladilla Rusa, Miquel Moya i Intana i Black Music Big Band.

La cançó que tanca el disc és la col·lectiva ‘Serem més forts‘ amb la col·laboració de fins 25 artistes com Miki Núñez, Suu, Elena Gadel, Lildalmi, Gemma Humet, Antonio Orozco, Nina, Dyango, Marina Prades, Eduard Costa, Joan Garrido, Sicus Carbonell, Ferran Massagú, Joan Rovira, Ju, Aiala, David Busquets i Sara Terraza, i els grups Buhos, Las Migas, Doctors Prats, La Follie, Maruja Limón i Els Catarres, interpretaran aquesta cançó creada per Jordi Cubino.

L’espot ja es pot veure al web de TV3.

La nova edició de la Marató de TV3 tindrà lloc el 20 de desembre.