Porto Bello estrena el videoclip de ‘Cada Cop’, un vídeo carregat d’energia i positivisme, malgrat la situació que estem vivint, i que ens fa volar la imaginació de la mà dels components del grup, transmetent l’essència del disc ‘La Llei Universal’.

El primer que van saber en desenvolupar la idea del videoclip era que volien trencar l’esquema clàssic dels videoclips convencionals i crear una peça audiovisual que innovés. Deixar de banda els instruments, la imatge del grup tocant la cançó i la imatge de banda per a crear uns papers allunyats del que fan al dia a dia.

Buscant el que cap grup del mercat musical català ha fet, amb decorats de fantasia, vestuari original i d’època pensat per a cada component del grup, caracterització acting i coreografies pensades al detall i especialment per la cançó (dirigides per Jordi Giralde, top 3 de Zumba a l’estat), han acabat ideant i copsant un videoclip únic, original i atractiu.

- Publicitat -

Amb el videoclip de ‘Cada Cop’, han aconseguit apropar-se als seus seguidors i que cada cop que aquests el vegin, descobreixin algun petit detall que no havien vist la vegada anterior. I és que el grup d’Altafulla s’ha superat un cop més.

El videoclip balla al voltant de la història d’una parella que ho va deixar fa temps, i que malgrat que tenen bona relació, el noi segueix sentit alguna cosa per ella i cada cop que la troba vol fer el pas per reprendre la relació. És per això que dins la seva ment, i en un món ideal on es retroba amb la noia, junts poden amb tot i redescobreixen el món.

Comptant amb personatges coneguts de diferents àmbits com Tomàs Molina (home del temps a TV3), Guillem Estadella (còmic i monologuista), o el músic Emlan (amb més de 700k de seguidors a instagram), han creat aquest videoclip acompanyats d’amics i coneguts, fent un petit homenatge a tota la gent que els ha acompanyat i acompanya en aquesta aventura.