‘Abril’ és el nou single de Porto Bello que serveix com a avançament del nou disc que s’anomenarà “La Llei Universal” i que veurà la llum el proper mes de gener del 2021.
El videoclip dirigit i escrit per Paco Enlaluna i protagonitzat per Francesc Colomer guanyador de un Goya com a protagonista de la pel·lícula “Pa Negre”.

El clip es va enregistrar a Altafulla, Tarragona i l´Espluga de Francolí durant els mesos d’ agost i setembre de 2020.

El grup dedica “La llei universal” a tots aquells que no escolten a les pors, que estimen com si no hi hagués un demà i li treuen la llengua al destí i a la tristor. El disc surt dins dels pitjors moments per al sector cultural i pretén així plantar cara i donar una mica d´esperança a músics i en definitiva, a tothom que es troba afectat per aquesta aturada artística.

- Publicitat -

Els altafullencs es tanquen a l’estudi i aprofiten el confinament del mes de març i abril per experimentar i jugar amb nous sons. L’equilibri entre la música purament electrònica i el pop català actual n´és el resultat.

Un nou disc capaç de fer-nos somiar, imaginar, relaxar-nos amb melodies i ritmes flotants que d’un moment a l’altre es transformen portant-nos a saltar amb els braços enlaire gràcies a la producció d´en David Rosell i a les bases que el grup ha treballat colze a colze amb dj’s productors de EDM (Electronic Dance Music).