Foto: Èric Pàmies

El divendres ens ha portat plats forts com els mítics Depeche Mode, la potencia dels Bad Religion, la passió i fúria de Kendrick Lamar o el talent i delicadesa de Christine and the Queens. Tot i això al moment d’escriure aquesta crònica sense cap mena de dubte que el més comentat és el petit incendi que hi ha hagut durant l’actuació de Skrillex.

SKRILLEX

Quan amb prou feines feien 5 minuts que havia començat el seu show, una tela que cobria un focus per evitar que es mullés amb la pluja, s’ha incendiat. Els equips de seguretat han apagat les flames i no s’han hagut de lamentar danys, però el concert s’ha interromput durant una bona estona.

- Publicitat -

KENDRICK LAMAR

Abans que això passés, en aquell mateix escenari s’ha pogut viure l’explosió i passió de Kendrick Lamar, en un dels directes que ha congregat a més gent en el que portem de Primavera. Prova d’això la poca cobertura (o nul·la en alguns moments) que hi ha hagut. I és que no es podia ni caminar, ni ballar ni res, la multitud volia veure i viure de ben a prop tot el show que el músic tenia preparat. No ha decebut i les més de 20 cançons que ha interpretat han fet les delícies de la massa de seguidors que s’han aplegat per veure’l en directe.

DEPECHE MODE

Abans havíem pogut veure un dels plats forts d’aquesta edició, els mítics Depeche Mode, que no han parat de motivar al públic, amb un Dave Gaham profundament motivat, ballant durant tot el concert, movent-se amunt i avall per tot l’escenari i apropant-se al públic, reclamant-li més participació, més ganes, més festa. I tu diràs si ho ha aconseguit. Quin tip de ballar que ens hem fet amb ‘Walking in My Shoes’, ‘I feel you’, ‘Everything Counts’, ‘Just can’t get enough’ o els himnes ‘Enjoy the silence’ i ‘Personal Jesus’, que ha servit per tancar una nit brillant pels britànics. També hi ha hagut temps per recordar el seu desaparegut company Andy Fletcher, amb la cançó ‘World in my eyes’.

SPARKS

La jornada de divendres també ens ha deixat l’interessant projecte de Sparks, format pels germans Ron i Russell Mael, que amb més de 70 anys continuen desplegant el seu particular estil que ens continua deixant amb la boca oberta i amb ganes de més. Avui he gaudit molt amb el seu directe i m’han deixat amb ganes de més. Llarga vida al grup!

BAD RELIGION

Uns altres que sempre deixen bones sensacions són els Bad Religion i és que fa anys i panys que s’arrosseguen per aquests mons i saben com aconseguir posar-se el públic a la butxaca. Amb la quantitat de persones que es concentraven just davant de l’escenari Cupra, era més que evident que estaven assolint amb bona nota el seu pas pel festival català.

CHRISTINE AND THE QUEENS

Una altra d’aquelles veus que s’ha d’escoltar és la de Héloïse Adélaïde Letissier, més coneguda per Christine and the Queens. És una d’aquelles propostes que saps que si les inclous en la programació del teu festival et farà quedar bé. Solvència, carisma i sobretot unes delicades produccions que es tornen additives a mesura que passa el temps. Aquestes hores de la matinada eren perfectes per deixar-se endur i gaudir del moment.